Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Aίθουσες Τέχνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Aίθουσες Τέχνης

Έκθεση με τίτλο «Έκδοσις ανασυγκροτήσεως: μεταπολεμικές σειρές ελληνικών γραμματοσήμων για την ανάπτυξη» εγκαινιάζεται στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ. και συνδυάζεται με σχετική ημερίδα. Διάρκεια έως 14 Φεβρουαρίου. Είσοδος ελεύθερη Δευτέρα - Παρασκευή 9.00 - 17.00, Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης, Ταύρος.

Έκθεση γλυπτικής του Daniel Verstraete με τίτλο "Créations suggestives" παρουσιάζεται έως και τις 7 Δεκεμβρίου στην Art Appel Gallery, Νεοφύτου Βάμβα 5.

«Ανθρώπινη παρουσία» είναι ο τίτλος της φωτογραφικής έκθεσης που πραγματοποιείται 19-30 Νοεμβρίου στο "Black Duck" της Χ. Λαδά 9α. Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 14.00 η ερμηνεύτρια Καίτη Κουλλιά, στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πει τραγούδια της Καλύμνου και θα προσφερθούν εδέματα του νησιού.

Ο φωτογράφος Γιώργος Δεπόλλας είναι προσκεκλημένος του MOMus - Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης για ένα masterclass στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 7η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης με τίτλο «Στάση», την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 19.00. Είσοδος ελεύθερη.

Εγκαινιάζεται αύριο στις 7.30 μ.μ. η ατομική έκθεση του Στέλιου Πετρουλάκη στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών με διάρκεια έως το Σάββατο 4 Ιανουαρίου. Γλύκωνος 4, Δεξαμενή.

Συνέδριο για τα μουσεία πραγματοποιείται 20-21 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη με θέμα «Το μουσείο μου: Το μουσείο ως σημείο συνάντησης».

Δημοπρασία έργων τέχνης στη Θεσσαλονίκη από την Kapopoulos Fine Arts Auction House πραγματοποιείται στις 23 Νοεμβρίου στο "Electra Palace". Θα δημοπρατηθούν έργα των: Βασιλείου, Παύλου, Φασιανού, Τσόκλη, Μυταρά, Σπεράντζα, Σόρογκα, Σταθόπουλου, Κόττη, Βαλυράκη, Παπανελόπουλου, Χώνια, Αντωνάκου, Sonke, Χριστοφόρου, Πράσινου, Τσίγκου, Γέρου, Γεωργίου, Λασηθιωτάκη, Βασιλείου, Πανταλέων, Λάβδα, Σακαγιάν, Άγγελου, Καλογεροπούλου, Κούτρικα, Σολιδάκη, Δάλλα, Pare, Erro, Spark, MrBrainwash, Orlinski, Bouteiller, Jenkell. Θα προηγηθεί έκθεση των έργων 21, 22 και 23 Νοεμβρίου.

Μια νέα ενότητα έργων, που βασίζεται στο πορτρέτο και περιλαμβάνει και αρκετά γυμνά, παρουσιάζει ο εικαστικός καλλιτέχνης Πέτρος Καραβέβας στην ατομική του έκθεση που φέρει τον τίτλο «Ανθρωπογραφίες» και εγκαινιάζεται στην γκαλερί Art Prisma στις 15 Νοεμβρίου. Δυναμικές προσωπογραφίες στις οποίες ο ζωγράφος καταδύεται στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων που στέκονται απέναντι από το τελάρο του αποτυπώνοντας στους καμβάδες του τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία τους. Διάρκεια έκθεσης έως 13 Δεκεμβρίου, Κουντουριώτου 187, Πειραιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL