Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αίθουσες Τέχνης

  Στο Δημοτικό Σχολείο του μαρτυρικού Κομμένου της Άρτας, όπου τον Αύγουστο του 1943 οι Γερμανοί κατακτητές σκότωσαν 317 άτομα, εγκαινιάστηκε χθες η ομαδική έκθεση "Αίματος χρώμα", με διάρκεια έως...

 

Στο Δημοτικό Σχολείο του μαρτυρικού Κομμένου της Άρτας, όπου τον Αύγουστο του 1943 οι Γερμανοί κατακτητές σκότωσαν 317 άτομα, εγκαινιάστηκε χθες η ομαδική έκθεση "Αίματος χρώμα", με διάρκεια έως και τις 30 Αυγούστου και ώρες λειτουργίας 7-11 μ.μ. Παράλληλα, από 5 έως 10 Αυγούστου και ώρες 7-9 μ.μ. στην πλατεία θα πραγματοποιείται μουσικοθεατρικό εργαστήριο με θέμα "Τα είχαμε χαμένα και ζήσαμε".

Μεγάλη έκθεση με έργα του Κωνσταντίνου Βολανάκη εγκαινιάζεται στις 10 Αυγούστου στο Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και με διάρκεια έως και 31 Οκτωβρίου.

Στο Δημοτικό Σχολείο του Κάστρου, στη Σίφνο, παρουσιάζεται από τις 9 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου ομαδική εικαστική έκθεση διακεκριμένων Ελλήνων δημιουργών με τίτλο «Το ωραίο νησί». Η έκθεση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σίφνου, την επιμέλειά της έχει η Ίρις Κρητικού και ο τίτλος προέρχεται από το ομότιτλο ποίημα του Σίφνιου ποιητή Ιωάννη Γρυπάρη. Η έκθεση αποτελεί έμμεσο φόρο τιμής στον Παναγιώτη Τέτση.

Συνεχίζεται έως και τις 30 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού η φετινή έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τήνου με τίτλο: «Σκιές και Φώτα».

Εγκαινιάζεται στις 9 Αυγούστου στην Achillea Gallery στην Παροικιά της Πάρου έκθεση της Βάσως Τρίγκα με ώρες λειτουργίας: 10.30 π.μ. - 1.30 μ.μ. και 6 - 11.30 μ.μ., (καθημερινά εκτός Δευτέρας).

Τους δικούς της «Θαλάσσιους τόπους» μας καλεί να εξερευνήσουμε η Μαρία Κτιστοπούλου στην ομώνυμη ατομική της έκθεση ζωγραφικής, που εγκαινιάζεται απόψε στην Αίθουσα Τέχνης Γιάννη και Ελένης Βάτη στην Ερμούπολη της Σύρου με διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου. Ώρες Λειτουργίας: καθημερινά 11 π.μ. -1 μ.μ. και 6.30 - 10.30 μ.μ. Δευτέρα και Τρίτη πρωί κλειστά.

Το Sake STC Solo Show παρουσιάζεται 10 και 11 Αυγούστου στην Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery. Έως και τις 12 Αυγούστου ο ζωγράφος Benoit Paré παρουσιάζει τη νέα ατομική του έκθεση στην Kapopoulos Fine Arts Paros Gallery.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο