Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ / ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ: Ένα φεστιβάλ «Κάτω από τις γραμμές»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ / ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ: Ένα φεστιβάλ «Κάτω από τις γραμμές»

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι μικροί χώροι πολιτισμού στον Βοτανικό, προκειμένου να διοργανώσουν ένα πενθήμερο φεστιβάλ γνωριμίας με το καλλιτεχνικό έργο και τις εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης που επιφυλάσσουν στους επισκέπτες τους. Αλλά και να αναδείξουν τη διαφορετικότητα που υπερασπίζουν οι χώροι που βρίσκονται «Κάτω από τις γραμμές», σε αντίθεση με τα μεγαθήρια της μαζικής και απρόσωπης διασκέδασης που συγκεντρώνονται στον άξονα μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Πειραιώς.

Το 1ο Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις Γραμμές» ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως και τις 22 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της πενθήμερης γιορτής, στις σκηνές των θεάτρων και των πολυχώρων θα βρεθεί πληθώρα καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας θεατρικές παραστάσεις, χορό, εκθέσεις εικαστικών, επιμορφωτικά σεμινάρια, προβολές, μουσικά live, dj sets κ.ά.

Στόχο του Φεστιβάλ αποτελεί η ανάδειξη της περιοχής του Βοτανικού στο πλατύ κοινό, ενώ οι χώροι που συμμετέχουν είναι οι La Soiree De Votanique, Αθηναΐς, Θεσσαλοί, Μπιέλα, Vault, Olvio, Eliart, Beton7, Βαφείο, Quilοmbo, Baumstrasse, Mcqueen.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στο κλείσιμο του Φεστιβάλ, σε τρεις μουσικές σκηνές θα εμφανιστούν οι Μαρία-Χριστίνα & the Pedals, οι Haig Yazdjan, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Βαγγέλης Καρύπης τρίο, οι Mode Plagal (οδός Καστοριάς), η ορχήστρα εγχόρδων Άττικα, η Μάρθα Φριτζήλα, οι Kubara Project και ο Δημήτρης Μπρέντας (πλ. Πρ. Δανιήλ), καθώς και οι Λευτέρης και Βαγγέλης Τσουβαλάς στην οδό Πέλλης. Η παρακολούθηση των συναυλιών αυτής της ημέρας θα είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL