Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω κακοκαιρίας

Φωτογραφία αρχείου

Για την Παρασκευή 29 Ιουνίου, την ίδια ώρα, αναβάλλεται η σημερινή συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Κήπο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με τπου διοργανωτές, όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την αποψινή συναυλία, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Παρασκευής με το ίδιο εισιτήριο.

Την αναβολή της θεατρικής παράστασης «Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού» ανακοίνωσε το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο Άννα Συνοδινού με ελεύθερη είσοδο.

Παράλληλα, την αναβολή της δεύτερης συναυλίας των μαθητών και των μουσικών συνόλων του ΚΕΜΦΑ στον κήπο του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τους ίδιους η παράσταση μετατίθεται την επόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 19:30 στον ίδιο χώρο.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά για τον Πολάκη δεν είπε τίποτα

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε εχθές τη νέα δέσμη μέτρων κοινωνικής στήριξης. Το πρόγραμμα ανάκαμψης από την κρίση, που ξεκίνησε αμέσως μετά την έξοδο από τα Μνημόνια, υλοποιείται κατά γράμμα και με...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο