Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.4°C17.6°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.1°C14.9°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C10.7°C
0 BF 81%
Η Λιλιπούπολη στη... σκιά της Ακρόπολης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Λιλιπούπολη στη... σκιά της Ακρόπολης

Ταξίδι επιστροφής στη χώρα των παιδικών μας ονείρων και μάλιστα στη σκιά της Ακρόπολης θα είναι η παράσταση Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη που θα παρουσιαστεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Ένα μουσικό ταξίδι με οδηγούς την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Βασίλη Αγροκώστα, που θα ερμηνεύσουν μερικά από τα πάντα νεανικά τραγούδια της θρυλικής εκπομπής. Στο πλάι της θα βρεθούν οι σολίστ και το Ενόργανο Σύνολο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, υπό τη διεύθυνση του νεαρότατου μαέστρου Στάθη Σούλη, αλλά και τα "δισέγγονα των άγριων Λιλιπούα", 140 περίπου παιδιά όλων των ηλικιών, μέλη των τριών χορωδιών του Μουσικού Ομίλου των Αρσακείων.

Η παράσταση, που είχε παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής την περίοδο των Χριστουγέννων, έχει εμπλουτιστεί με μερικά αξέχαστα αποσπάσματα από τις εκπομπές «Εδώ Λιλιπούπολη» του Γ' Προγράμματος, γραμμένα από τις Μαριανίνα Κριεζή, Άννα Παναγιωτοπούλου, Ελένη Βλάχου και Ρεγγίνα Καπετανάκη, η οποία και υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία της παράστασης.

Υπενθυμίζεται πως, όπως συνέβη και παλαιότερα, τα έσοδα της παράστασης του Ηρωδείου, που διοργανώνεται από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, θα ενισχύσουν το Ταμείο Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων, από το οποίο ενισχύονται μαθητές που οι οικογένειές τους έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL