Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η ατζέντα της ημέρας

ΑΠΕ

“Άλκηστη” στην Επίδαυρο

Η τραγωδία του Ευριπίδη «Άλκηστη» από το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ.

Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, η θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου», σε σκηνοθεσία Βασίλη Ευταξόπουλου, με την εξαιρετική ερμηνεία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη. Δίπλα της ο τραγουδιστής Ζαχαρίας Καρούνης. Στο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Σινεμά στο ΚΠΙΣΝ

Προβολή της ταινίας του Γούντι Άλεν «Νευρικός εραστής», στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

«Γεννημένος την 4η Ιουλίου»

Προβολή της ταινίας του Όλιβερ Στόουν «Γεννημένος την 4η Ιουλίου», στον εξώστη του Ιστορικού Αρχείου ΠΙΟΠ (Δωρίδος 2 και Λεωφ. Ειρήνης 14, Ταύρος), με ελεύθερη είσοδο. Στις 9.30 μ.μ.

Βραδινή ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Μια «διαφορετική» ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, με αφετηρία το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Στις 7.30 μ.μ.

ΠαραΤυρό

Το φεστιβάλ ΠαραΤυρό, στον Τυρό Κυνουρίας, συνεχίζεται με συναυλία του συγκροτήματος Kulamacus. Στην πλατεία Αγίας Μαρίνας, στις 10.30 μ.μ.

«Επτά επί Θήβας»

Η παράσταση του ΚΘΒΕ της τραγωδίας του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας», σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης. Στις 9 μ.μ.

«Ιστορίες της νύχτας»

Αποσπάσματα ποιητικών και πεζών κειμένων από την ελληνική και διεθνή λογοτεχνία, τα οποία έχουν θέμα τους τη νύχτα, σε απαγγελία τριών γυναικών και δύο ανδρών ηθοποιών του ΚΘΒΕ και με την επένδυση ανάλογων μουσικών συνθέσεων, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Ολύμπου

Η τραγωδία του Αισχύλου «Ευμενίδες» από τη θεατρική ομάδα Σκηνή, στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. Στις 9.30 μ.μ.

Φεστιβάλ Φιλίππων και Θάσου

Η θεατρική μεταφορά του βιβλίου του Γεωργίου Βιζυηνού «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον», από τον Δήμο Αβδελιώδη, με τη μορφή μονόλογου που ερμηνεύει η Ιωάννα Παππά, στο Φρούριο Καβάλας. Στις 9.30 μ.μ.

«Η Ωραία Κοιμωμένη»

Το κλασικό χορόδραμα του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι «Η Ωραία Κοιμωμένη», από το Μπαλέτο της Μόσχας, στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη. Στις 9 μ.μ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο