Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξεκινά στις 28/7 το Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο»

Για 11η συνεχή χρονιά διοργανώνεται το τριήμερο 28, 29 & 30 Ιουλίου και το Σάββατο 5 Αυγούστου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών, στα παράλια του νομού Λάρισας

Πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το τριήμερο 28, 29 & 30 Ιουλίου και το Σάββατο 5 Αυγούστου στο φεστιβάλ πολιτισμού «Με θέα το Αιγαίο» που διοργανώνεται στα παράλια του νομού Λάρισας. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται για 11η συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας τόνισε πως το Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» είναι ένα πλέγμα πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων που αναδεικνύει την συνεργασία μεταξύ 1ου και 2ου βαθμού αυτοδιοίκησης και φορέων του νομού.

Ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος τόνισε πως πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο «βγάζει προς τα έξω τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά, την εγρήγορση των φορέων την δημιουργικότητα των κατοίκων αλλά και τα στοιχεία του εθελοντισμού, της συνεργασίας και της συμμετοχής».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο