Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Από το Σάββατο 1 Ιουλίου / "Νύχτες Αλληλεγγύης" στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Από το Σάββατο 1 Ιουλίου / "Νύχτες Αλληλεγγύης" στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι παρακολούθησαν πέρυσι τις “Νύχτες Αλληλεγγύης” στο Φεστιβάλ Ρεματιάς εφοδιάζοντας με χιλιάδες είδη πρώτης ανάγκης τις κοινωνικές δομές της πόλης. Το Φεστιβάλ επανέρχεται φέτος, από το Σάββατο 1η Ιουλίου, περιλαμβάνοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων, διάρκειας τριών μηνών, με ελεύθερη είσοδο στην πλειονότητά τους.

Οι θεατές καλούνται να συνεισφέρουν εθελοντικά με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 - «Νύχτες Αλληλεγγύης» έχουν ενταχθεί συνολικά 11 θεατρικές παραστάσεις, 29 μουσικές και χορευτικές και το Our Festival, που περιλαμβάνει περίπου 20 θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Η έναρξη το Σάββατο 1η Ιουλίου, στις 9 μ.μ, θα γίνει με κλασική μουσική από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων (ΦΙΛΟΝ) που θα παρουσιάσει στο πρώτο μέρος έργα κλασικών συνθετών, όπως των Αλμπινόνι, Μπετόβεν, Βέρντι, Ραβέλ, Σοστακόβιτς και Όφενμπαχ. Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσουν δημοφιλή ελληνικά έργα. Θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσιλίδης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προαιρετική τη συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Την Κυριακή διοργανώνεται μεγάλο πάρτι με τους Da Band και τους Los Del Sur, που θα παίξουν μουσική σε σόουλ, φανκ και λάτιν ρυθμούς.

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου θα ανέβει η πετυχημένη παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» της Μαρί Τζόουνς σε συν-σκηνοθεσία και ερμηνεία από τους Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου. Ακολουθούν την Τετάρτη 5 Ιουλίου η «Ωραία κοιμωμένη» σε σκηνοθεσία Γιώργου Γιανναράκου και την Πέμπτη 6 του μήνα συναυλία των Magic De Spell με συμμετοχή του Δημήτρη Πουλικάκου. Μουσικές παραστάσεις θα δώσουν επίσης οι Σταμάτης Κραουνάκης (13.7), οι Χειμερινοί Κολυμβητές (14.7) ενώ 27 και 28 Ιουλίου θα παρουσιαστεί η παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη και τον Ζαχαρία Καρούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL