Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.2°C18.1°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.2°C
1 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C14.9°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 64%
Ανοίγει τις πύλες του, με πλούσιο πρόγραμμα, το Βεάκειο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανοίγει τις πύλες του, με πλούσιο πρόγραμμα, το Βεάκειο

Επίκεντρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος αναμένεται να γίνει και φέτος ο Πειραιάς, ο οποίος θα υποδεχτεί για ακόμη ένα καλοκαίρι τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Βεάκειο θέατρο. Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, παιδικό θέατρο, αλλά και εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Βεάκειου. Οι εκδηλώσεις, ξεκινούν την Παρασκευή 2 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε ότι ο πολιτισμός είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης της πόλης του Πειραιά, ενώ προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής είναι η υλοποίηση ακόμη περισσότερων πολιτιστικών δράσεων. «Πιστεύω πως σε αυτήν τη δύσκολη εποχή, οφείλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο χαρά, ψυχαγωγία, διασκέδαση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επισήμανε πως οι εκδηλώσεις έχουν μεγάλη απήχηση και κάθε χρόνο συμμετέχουν όλο και περισσότεροι θεατές από όλη την Αττική. «Έχουμε εξασφαλίσει και για φέτος μεγάλες θεατρικές παραγωγές με σημαντικούς πρωταγωνιστές, συναυλίες με δημοφιλείς τραγουδιστές, καθώς και παραστάσεις παιδικού θεάτρου. Εύχομαι ο κόσμος να "αγκαλιάσει" τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις, να διασκεδάσει και να περάσει όμορφες στιγμές στην πόλη μας», τόνισε.

Σημειώνεται, ότι προσθήκες εκδηλώσεων ή ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα «Βεάκειο 2017», θα ανακοινώνονται άμεσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL