Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στις 31 Μαΐου ξεκινά το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (Video)

Η προφεστιβαλική περίοδος ξεκινά στην Πειραιώς 260 στις 22 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 28. Εκεί θα φιλοξενηθούν το Βοb Festival, και η queer πλατφόρμα Sound Acts

Ξεκινά στις 31 Μαΐου το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, με την προπώληση τω νεισιτηρίων να έχει ήδη ξεκινήσει από τις 8 του μήνα.

Οι θεατές θα έχουν τη δυναντότητα να απολαύσουν περισσότερς από 130 παραγωγές.

Στο Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα πραγματοποιηθούν επτά θεατρικές παραστάσεις (εκ των οποίων δύο συμπαραγωγές με τα ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας και Ιωαννίνων) και στη Μικρή Επίδαυρο τέσσερις παραστάσεις.

Το Φεστιβάλ ξεκινά στις 31 Μαΐου στο θέατρο “Ολύμπια” της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ενώ η Επίδαυρος θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου με την παράσταση “Επτά επί Θήβας”. 

Η προφεστιβαλική περίοδος ξεκινά στην Πειραιώς 260 στις 22 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 28. Εκεί θα φιλοξενηθούν δύο αυτοδιαχειριζόμενες πλατφόρμες: το δημοφιλές Βοb Festival, που προσφέρει βήμα πειραματισμού σε νεοσύστατες θεατρικές ομάδες, και η queer πλατφόρμα Sound Acts. 

Το τρέιλερ του Φεστιβάλ Αθηνών μόλις κυκλοφόρησε και έχει πρωταγωνιστές τα φετινά σύμβολα του φεστιβάλ, τη Σφίγγα, τον Μινώταυρο και τον Πήγασο.

Δείτε όλα τα σχόλια