Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παρουσίαση της ιστορίας του κτιρίου του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Eurokinissi

Το Σάββατο 1/4, 12:00 - 16:00 οι επισκέπτες θα μπορούν να μπουν σε ομάδες περιηγήσεων χωρίς κράτηση, ούτε αγορά εισιτηρίου. Σκοπός της δράσης είναι η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής σημασίας του οικοδομήματος του Μουσείου και η αφήγηση της ιστορικής του εξέλιξης

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, σε συνεργασία με τον διεθνή αρχιτεκτονικό θεσμό Open House Athens, συμμετέχει στη δράση «Open Tours» και παρουσιάζει την ιστορία του κτιρίου του, το ερχόμενο Σάββατο, από τις 12:00 έως τις 16:00.

Σκοπός της δράσης είναι η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής σημασίας του οικοδομήματος του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και η αφήγηση της ιστορικής εξέλιξής του, μέσω περιηγήσεων στο εξωτερικό και εσωτερικό του. Τις περιηγήσεις θα κάνουν αρχαιολόγοι και συντηρητές του Μουσείου, σε συνεργασία με εθελοντές από το Open House Athens.

Οι ομάδες των περιηγήσεων σχηματίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σειρά προτεραιότητας (με βάση τον χρόνο άφιξης όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν) και δεν απαιτείται κράτηση, ούτε αγορά εισιτηρίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια