Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μεγάλη συναυλία για τη στήριξη του Κόκκινου

Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή που ο σταθμός χρειάζεται την πολύτιμη στήριξη των ακροατών και των φίλων του προκειμένου να συνεχίσει τη διαδρομή του και να παραμείνει το ραδιόφωνο που ακούει, εκείνοι του τη δίνουν απλόχερα και στην αποψινή μεγάλη συναυλία στήριξης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

O ραδιοσταθμός 105,5 Στο Κόκκινο, το ραδιόφωνο της Αριστεράς και της κοινωνίας, γιόρτασε πρόσφατα τα ενδέκατα γενέθλιά του. Έντεκα χρόνια αλληλοδιαδραστικής παρουσίας στη ζωή των Αθηναίων, που τον αγκάλιασαν από την αρχή και με την πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερο, και οι άνθρωποί του τους το ανταποδίδουν με το να αφουγκράζονται τα προβλήματά τους, να τους συμπαρίστανται μέσα από τα μικρόφωνά τους και να τους προσφέρουν αντικειμενική ενημέρωση και αληθινή ψυχαγωγία, ένα πολύ μεγάλο μέρος της οποίας φυσικά είναι πολλή και καλή μουσική.

Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή που ο σταθμός χρειάζεται την πολύτιμη στήριξη των ακροατών και των φίλων του προκειμένου να συνεχίσει τη διαδρομή του και να παραμείνει το ραδιόφωνο που ακούει, εκείνοι του τη δίνουν απλόχερα και στην αποψινή μεγάλη συναυλία στήριξης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου 12 καταξιωμένοι αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους και τραγουδούν με την ψυχή τους για να δώσουν συνέχεια στο όνειρο.

Στη σκηνή του Γυάλινου θα βρεθούν, όλοι αφιλοκερδώς, οι Άρης Βλάχος και Αναστασία Έδεν, Φοίβος Δεληβοριάς, Κώστας Θωμαΐδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Πέτρος Μάλαμας, Αφροδίτη Μάνου, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Πανοσιάν, Δημήτρης Πουλικάκος, Σοφία Σαρρή, Αφεντούλα Ραζέλη και μουσικό σύνολο Fonές. Το ότι τέσσερις από τους δώδεκα εξαίρετους αυτούς μουσικούς -και όλοι τους σχεδόν τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, αξίζει να το σημειώσουμε- είναι και παραγωγοί του σταθμού δεν είναι διόλου συμπτωματικό. Δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο έχει η μουσική στο πρόγραμμα του Κόκκινου, αλλά ταυτόχρονα και το πόσο εμπιστεύονται οι μουσικοί τον σταθμό για να περάσει και να διαδώσει τις δημιουργίες τους στο κοινό. Η γιορτή του Κόκκινου θα αρχίσει στις 9 το βράδυ, το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ και όσοι/ες θα πάτε να είστε σίγουροι/ες ότι θα ακούσετε μουσική υψηλής αξίας και αισθητικής, αλλά και θα περάσετε πολύ καλά!

 

Δείτε όλα τα σχόλια