Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προσφορά με την Αυγή της Τετάρτης: 4 διπλές προσκλήσεις για το «Οι μοχθηροί του Σαίξπηρ» με τον Στήβεν Μπέρκοφ

Οι 4 πρώτοι αναγνώστες της Αυγής οι οποίοι θα τηλεφωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας το πρωί της Τετάρτης από τις 09:00 και μετά, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν την ίδια μέρα την παράσταση «Οι μοχθηροί του Σαίξπηρ»

Ένα one-man show στα αγγλικά που εξερευνά τον ψυχισμό των μοχθηρών χαρακτήρων του Σαίξπηρ, μέσα από τα λόγια του μεγάλου Βάρδου, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν την Τετάρτη στο Μέγαρο Μουσικής στις 20:00, οι τέσσερεις πρώτοι αναγνώστες της Αυγής οι οποίοι θα τηλεφωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας το πρωί της ίδιας μέρας από τις 09:00 και μετά.

Σημειώνεται ότι οι προσκλήσεις είναι διπλές ενώ λόγω του αυτοσχεδιαστικού χαρακτήρα της παράστασης δεν υπάρχουν ελληνικοί υπέρτιτλοι.

Ο διάσημος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, Στήβεν Μπέρκοφ έγινε κυρίως γνωστός για τους ρόλους «κακού» που έχει υποδυθεί σε ταινίες όπως Τζέιμς Μποντ - Επιχείρηση Οκτάπουσι, Ράμπο κ.ά.

Με ιδιοφυή τρόπο μεταφέρει αυτή του την εμπειρία στους χαρακτήρες του Μεγάλου Βάρδου στην παράσταση Shakespeare’s Villains, που έχει ήδη παιχτεί με μεγάλη επιτυχία στο West End του Λονδίνου αλλά και σε περιοδείες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε όλα τα σχόλια