Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βράβευση του περιπτέρου του ΤΑΠΑ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στη ΔΕΘ

ΑΜΠΕ

Το περίπτερο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων βραβεύτηκε για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας

Σημαντική διάκριση απέσπασε το περίπτερο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού, «στη διακριθείσα εγκατάσταση προβάλλεται η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας μέσα από τρισδιάστατες ψηφιακές απεικονίσεις εμβληματικών μνημείων και τεχνουργημάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού».

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «ύστερα από την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των επισκεπτών, η διοίκηση της ΔΕΘ HELEXPO βράβευσε το ΤΑΠΑ για τον πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης και τη συμβολή του στη φετινή ΔΕΘ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θλιβερή ουρά της Ακροδεξιάς

Χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται ο Κ. Μητσοτάκης είναι η χθεσινή του αναφορά στο σύνθημα “Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία”. Το σύνθημα αυτό χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στις μαθητικές...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο