Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Η ελληνική διαστημική καινοτομία στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή έκθεση για το Διάστημα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ελληνική διαστημική καινοτομία στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή έκθεση για το Διάστημα

Το si-Cluster, το ελληνικό cluster στον τομέα των αεροδιαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών, διοργανώνει σε συνεργασία με τον αρμόδιο εθνικό φορέα για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών Enterprise Greece, επιχειρηματική αποστολή στη γαλλική Τουλούζη από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου, στο πλαίσιο της έκθεσης Toulouse Space Show 2018, προσκαλώντας όσες εταιρείες ή φορείς ενδιαφέρονται, να λάβουν μέρος.

Η αποστολή πραγματοποιείται με τον συντονισμό του Corallia και σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδας (ΣΕΠΒΕ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Η ελληνική παρουσία θα έχει εθνικό περίπτερο στο κεντρικότερο σημείο της έκθεσης για τη βέλτιστη συντονισμένη ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στην Ελλάδα, καθώς και για την καλύτερη πρόσβαση στις παγκόσμιες αλυσίδες αξίας του κλάδου των διαστημικών τεχνολογιών.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε B2B συναντήσεις με άλλους φορείς που θα παρευρεθούν στην έκθεση και την υποστήριξη της si-Cluster Business Development Ambassador που βρίσκεται στην Τουλούζη εδώ και 7 μήνες για να προετοιμάσει την ελληνική παρουσία.

Το Toulouse Space Show είναι η πιο γνωστή στον κλάδο εμπορική έκθεση στην Ευρώπη, ένα παγκόσμιο φόρουμ που είναι αφιερωμένο στις καινοτόμες λύσεις του διαστήματος και αναδεικνύει τις μελλοντικές τάσεις στη διαστημική τεχνολογία. Φέτος αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 3.000 επισκέπτες και 350 εκθέτες από 46 χώρες.

Tο si-Cluster προσκαλεί ενδιαφερόμενες δραστηριοποιούμενες στον κλάδο επιχειρήσεις, ερευνητικά ινστιτούτα, πανεπιστημιακά εργαστήρια να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην αποστολή μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στο [email protected].

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL