Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Cisco Live, μια διοργάνωση με αξιώσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Cisco Live, μια διοργάνωση με αξιώσεις

Ας υποθέσουμε ότι πρέπει να πείσουμε το «αφεντικό» να μας στείλει στο Cisco Live 2019 στην Βαρκελώνη. Με βάση την εμπειρία από το Cisco Live 2018, ετοιμάσαμε μια επιστολή που θα κάνει κάθε «αφεντικό» να λυγίσει

Προς: το αφεντικό μου

Από: έναν ευσυνείδητο υπάλληλο

Θέμα: Έγκριση παρακολούθησης του Cisco Live

Αγαπητή/αγαπητέ αφεντικό,

Σας γράφω για να ζητήσω την έγκρισή σας να παρακολουθήσω το Cisco Live στην Βαρκελώνη από τις 28 Ιανουαρίου ως την 1η Φεβρουαρίου 2019. Το Cisco Live είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση για την εκπαίδευση, την έμπνευση και την δικτύωση των επαγγελματιών της τεχνολογίας. Μέσω των ομιλιών από οραματιστές της τεχνολογίας, μέσω 700 σεμιναρίων, είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσω γνώσεις και δεξιότητες αιχμής στις τεχνολογίες που ήδη χρησιμοποιούμαι και σε αυτές που έρχονται στο μέλλον για να επιτύχουμε την μετάβαση στο ψηφιακό μέλλον.

Μέσα σε μία εβδομάδα θα μπορούσα να αποκτήσω εκπαίδευση που σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόταν πολλά μαθήματα ολόκληρο τον χρόνο.

Επίσης θα έχω την ευκαιρία να:

Εξετάσω προσωπικά τις τελευταίες καινοτομίες στην δικτύωση, την ασφάλεια και το υπολογιστικό νέφος

Κατανοήσω καλύτερα τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τις έννοιες που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τον κόσμο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας.

Συναντήσω με ειδικούς και να τους θέσω ερωτήσεις

Συνδεθώ με άλλους συμμετέχοντες και ν’ ακούσω την δική τους οπτική, να δω βέλτιστες πρακτικές, να ανακαλύψω νέες ιδέες και εργαλεία που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο ciscolive.com/emea.

Ευχαριστώ πολύ

Ο ευσυνείδητος υπάλληλος

Εγώ ψήθηκα και κακώς δεν πήγα φέτος. Υπάρχει, όμως, εξαιρετικό υλικό στην διεύθυνση https://www.ciscolive.com/global/on-demand-library/ από όλες τις διοργανώσεις ανά τον κόσμο (εκτός από την Βαρκελώνη στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και το Μεξικό) και από τα περασμένα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL