Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Κάνε την καινοτομία πράξη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κάνε την καινοτομία πράξη

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 η προθεσμία υποβολής προτάσεων για τον διαγωνισμό «Κάνε την καινοτομία πράξη - Make Innovation Work», που διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, τoν Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών και την E.Y. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό επιχειρηματικότητας για την ανάδειξη των καλύτερων, πρωτότυπων και καινοτόμων επιχειρήσεων, που έχουν τη δυναμική να ενισχύσουν την ελληνική οικονομία και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται περιορισμός ως προς τον κλάδο/τομέα δραστηριότητας τον οποίο θα αφορά η υποβαλλόμενη επιχειρηματική πρόταση, ενθαρρύνονται ιδιαίτερα προτάσεις επιχειρήσεων που εστιάζουν σε σύγχρονες τεχνολογίες και εναλλακτικές μορφές.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα miw.amcham.gr

Προστασία για τη smart TV

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, μέχρι το 2020 αναμένεται να συνδεθούν στο Διαδίκτυο έως και 30 δισεκατομμύρια συσκευές. Οι συσκευές αυτές προσφέρουν πολλά οφέλη στα νοικοκυριά, αποτελούν όμως παράλληλα μια απειλή για την καθημερινή ζωή των καταναλωτών. Ειδικά οι smart TV -με τα μικρόφωνα, τις κάμερες και τις θύρες USB- μετατρέπονται όλο και περισσότερο σε βασικούς στόχους malware επιθέσεων. Αποκτώντας τον έλεγχο μιας έξυπνης τηλεόρασης, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου, εκτός από ότι μπορούν να επιτεθούν σε άλλες συσκευές στο οικιακό δίκτυο του χρήστη, μπορούν και να κατασκοπεύσουν τα άτομα για να συλλέξουν ευαίσθητα και προσωπικά δεδομένα. Το ESET Smart TV Security είναι ένα από τα πρώτα προϊόντα που κυκλοφορούν για την προστασία της τηλεόρασης.

European Robotics Forum 2018

Στο ERF2018 ερευνητές, επιχειρηματίες και επενδυτές θα συζητήσουν τις σημερινές και μελλοντικές τεχνολογίες που θα επιτρέψουν στα ρομπότ να περπατούν δίπλα στους ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο. Θα συζητήσουν επίσης τους κινδύνους και τα αποτελέσματα στην κοινωνία από τη δημιουργία όλο και περισσότερο έξυπνων μηχανών. Στο φόρουμ θα παρουσιαστούν επίσης επτά από τα πιο επιτυχημένα σχέδια που υποστηρίχθηκαν από το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο. Το φόρουμ θα διεξαχθεί στο Τάμπερε της Φινλανδίας από τις 13 ώς τις 15 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες https://goo.gl/5oAmUu

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL