Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες

8-10 Δεκεμβρίου 2017

Αθήνα-Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

Η Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες ιδρύθηκε το 1985 με στόχους την υποστήριξη όλων των ερευνητών που ασχολούνται με τις Νευροεπιστήμες στην Ελλάδα, την προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης στις Νευροεπιστήμες.

Το συνέδριο της ΕΕΝ θα πραγματοποιηθεί 8-10 Δεκεμβρίου 2017 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αμφιθέατρο Φυσιολογίας). Το συνέδριο περιλαμβάνει τρεις κεντρικές διαλέξεις από διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές από το εξωτερικό, είκοσι έξι ομιλίες από καταξιωμένους αλλά και νέους επιστήμονες από την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς και εκατόν οκτώ αναρτημένες ανακοινώσεις νέων ερευνητών. Η θεματολογία καλύπτει όλο το εύρος των Νευροεπιστημών, από την ανάπτυξη, τα βλαστικά κύτταρα και τη νευροεκφύλιση ώς τους μηχανισμούς λειτουργίας του εγκεφάλου και τον έλεγχο της συμπεριφοράς. Επίσης, στο πλαίσιο του συνεδρίου εντάσσεται ένα εκτενές συμπόσιο για προκλινικά μοντέλα ανάπτυξης φαρμάκων με πέντε ομιλίες από επιστήμονες του εξωτερικού.

Το Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες απευθύνεται σε επιστήμονες του ευρύτερου χώρου των Βιοεπιστημών (βιολόγοι, βιοχημικοί, γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, κτηνίατροι, χημικοί) καθώς και σε ψυχολόγους και παιδαγωγούς και είναι η καλύτερη ευκαιρία τόσο για μια πρώτη επαφή νέων επιστημόνων με τον χώρο των Νευροεπιστημών όσο και για διεπιστημονική αλληλεπίδραση και ανάπτυξη ερευνητικών συνεργασιών.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τις δράσεις της της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες θα βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL