Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
Athens Game Festival
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Athens Game Festival

Παίξατε το παιχνίδι του Athens Game Festival; Είσαστε Αμαλία ή φιλόσοφος; Ή μήπως χίπστερ; Το «Heroes of Athens» είναι ένα παιχνίδι - παζλ που δημιούργησε η Happyland Ent για να διαφημίσει το Athens Games Festival 2017. Θα το βρείτε στο Play Store (play.google.com/store/apps/details?id=com.Happyland.HeroesOfAthens&hl=el) ή στο web, στη διεύθυνση athensgamesfestival.gr/games/heroes_of_athens.

Το Athens Games Festival είναι το πρώτο επιχειρηματικό συνέδριο για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στη χώρα μας και θα λάβει χώρα στη Helexpo στο Μαρούσι στις 28-29 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες στο athensgamesfestival.gr

FOSSCOMM 2017

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) διοργανώνουν το συνέδριο FOSSCOMM 2017 στις 4 και 5 Νοεμβρίου στο κεντρικό κτήριο του πανεπιστημίου. Το συνέδριο απευθύνεται σε φοιτητές, ακαδημαϊκούς-ερευνητές, προγραμματιστές, επιχειρήσεις και κοινότητες που ενδιαφέρονται ή θα ήθελαν να μάθουν για το Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό. Το FOSSCOMM 2017 είναι ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια Πληροφορικής στον τομέα του Ανοιχτού Λογισμικού στην Ελλάδα, στο οποίο κάθε χρόνο συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών κυρίως στον τομέα των ανοιχτών τεχνολογιών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

e-commerce Εxpo

Έχοντας ήδη διανύσει μια επιτυχημένη πορεία δέκα χρόνων, η Web World Expo μετασχηματίζεται σε e-commerce Εxpo. Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια συνεχή αύξηση της τάξεως του 25% σε ετήσια βάση, φτάνοντας στα 4,5 δισ. το 2016, αλλά με ακόμα μεγάλη απόσταση από τον μέσο όρο της Ε.Ε.: σύμφωνα με μελέτη του ΟΑΣΑ, μόλις το 2% των πωλήσεων γίνεται μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη το ποσοστό αυτό φτάνει στο 17%. Το συνέδριο αλλάζει και στρέφεται σε παρουσιάσεις βέλτιστων πρακτικών σε τομείς άμεσης ευκαιρίας όπως η διεθνής παρουσία των ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων, των ηλεκτρονικών καταστημάτων χοντρικής (B2B e-commerce) και των νέων τεχνολογιών προβολής τόσο στην εγχώρια, όσο και στην παγκόσμια αγορά.

25-26 Νοεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL