Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Πίνακας ισοδύναμων λογισμικών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πίνακας ισοδύναμων λογισμικών

Ένας χρήσιμος πίνακας που προτείνει ανοιχτό λογισμικό βρίσκεται στη σελίδα https://mathe.ellak.gr/?page_id=135. Η λογική δεν είναι να μην πληρώνουμε τη στιγμή που μπορούμε να έχουμε κάτι δωρεάν, αλλά να μπορούμε να αντικαταστήσουμε λογισμικό του οποίου δεν ελέγχουμε τον κώδικα με κάτι που είναι εντελώς ανοιχτό. Είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή, όπως για παράδειγμα για την επεξεργασία φωτογραφιών. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ξεκινήσετε απ’ ευθείας με ανοιχτό λογισμικό.

Για νέους developers

Στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου διοργανώνεται ο 2ος μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών στις τεχνολογίες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (fintech). Ο διαγωνισμός θα είναι τριήμερος και στα ζητούμενα θα περιλαμβάνονται πραγματικές ανάγκες και πεδία ενδιαφέροντος επιχειρηματικών μονάδων της Εθνικής Τράπεζας, χωρίς όμως να υπάρχει αυστηρός περιορισμός ως προς τις ιδέες που μπορούν να συμμετέχουν. Το NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon διοργανώνεται από την Εθνική Τράπεζα, με την υποστήριξη της Crowdpolicy, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της τράπεζας για την ανάπτυξη συνεργασιών με νέες, καινοτόμες και δημιουργικές εταιρείες και ομάδες στον χώρο του fintech.

Πληροφορίες στο http://www.befinnovative.com

Το νέο iPhone 8 αποκαλύπτεται στις 12.9

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση των νέων iPhone 8. Αυτήν τη φορά η «τελετή» θα γίνει στο νέο Steve Jobs Theater στο Apple Park. Το ειδικό αυτό αμφιθέατρο βρίσκεται λίγο έξω από το βασικό campus του Apple Park και είναι φτιαγμένο κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Μέχρι σήμερα είχαμε εικόνα μόνο από το εξωτερικό τμήμα του, ωστόσο πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Εκεί θα φιλοξενηθούν πάνω από 1.000 δημοσιογράφοι και συνεργάτες της Apple. Όσο για το ίδιο το τηλέφωνο, οι φήμες οργιάζουν: θα έχει φωτογραφική μηχανή 3D ή ακόμα θα παίρνεις δωρεάν με κάθε αγορά κι ένα ζευγάρι AirPod (τα πανάκριβα ακουστικά της εταιρείας).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL