Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Hub Robot
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Hub Robot

Το καινούργιο Hub Robot της LG ολοκληρώνει τις δουλειές του σπιτιού χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης φωνής συνδεόμενο με άλλες έξυπνες συσκευές LG του σπιτιού. Με μια απλή λεκτική εντολή, όπως «Άναψε το κλιματιστικό» ή «Άλλαξε το πρόγραμμα του πλυντηρίου», η συνδεδεμένη συσκευή θα εκτελεί αυτόματα τη ζητούμενη εργασία. Tο Hub Robot έχει μια διαδραστική οθόνη στην οποία μπορεί να προβληθεί πληθώρα πληροφοριών όπως εικόνες από το περιεχόμενο του ψυγείου μέχρι και συνταγές με ηχητικές αλλά και, σε μορφή βίντεο, βήμα - βήμα οδηγίες. Το Hub Robot μπορεί επίσης να παίζει μουσική, να βάζει ξυπνητήρι, να δημιουργεί σημειώσεις υπενθύμισης, αλλά και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον καιρό και την κίνηση στον δρόμο. Έρχεται πακέτο μαζί με το έξυπνο ψυγείο Smart InstaView Door-in-Door.

Χωρίς Patch Tuesday ο Φεβρουάριος

Από το 2003, κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα η Microsoft διαθέτει patches για τα προϊόντα της, που συνήθως διορθώνουν bugs και κενά ασφαλείας. Όμως, τα updates της περασμένης εβδομάδας δεν έφτασαν ποτέ. Η εταιρεία επικαλέστηκε ένα αδιευκρίνιστο πρόβλημα «της τελευταίας στιγμής» και ανέβαλε τις ενημερώσεις του Φεβρουαρίου. Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες εξηγήσεις σχετικά με τη φύση του προβλήματος, ωστόσο η απόφασή της αφήνει να εννοηθεί ότι το πρόβλημα που εντόπισε είναι μάλλον σοβαρό. Περιμένουμε τώρα τη δεύτερη Τρίτη του Μαρτίου για να δούμε εάν θα γίνει κανονικά η διάθεση των patches.

Τράπεζες στο διαδίκτυο

Μέσα στην επόμενη πενταετία εκτιμάται ότι περίπου 3 δισ. άνθρωποι, δηλαδή ένας στους δύο ενήλικους κατοίκους της Γης, θα κάνει χρήση υπηρεσιών Digital Banking. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα κορυφαίων αναλυτών της Juniper Research, μέχρι το 2021 σχεδόν 3 δισεκατομμύρια χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής μέσω smartphones, tablets, υπολογιστών και smartwatches. Η έρευνα διαπιστώνει ότι η χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικής λιανικής τραπεζικής θα συνεχίσει να αυξάνεται, καθώς οι καταναλωτές δείχνουν να επιλέγουν όλο και πιο συχνά εκείνες τις τράπεζες που τους προσφέρουν την ευκολία και την ταχύτητα πολλαπλών ψηφιακών καναλιών. (Η πλήρης έρευνα διατίθεται μόνο σε συνδρομητές).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL