Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Eθνικό περίπτερο στο MWC2017
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Eθνικό περίπτερο στο MWC2017

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για 5η συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο γεγονός στον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας, το Μobile World Congress 2017, στη Βαρκελώνη, 27 Φεβρουαρίου ώς 3 Μαρτίου, με αποστολή που συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, της Περιφέρειας Αττικής, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), του Corallia και τελεί υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress θα έχει μαζί της, όπως και στις προηγούμενες συμμετοχές, το οικοσύστημα της καινοτομίας και τεχνολογίας της χώρας. Kύριος στόχος είναι η διεθνής δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων και η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων.

Ναι στην κοινοποίηση δεδομένων

Πάνω από το ένα τέταρτο των χρηστών του Διαδικτύου (27%) δηλώνει πρόθυμο να μοιραστεί προσωπικά του δεδομένα με αντάλλαγμα οφέλη και ανταμοιβές, όπως φανερώνει μια νέα έρευνα της GfK. Τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν στοιχεία για την υγεία, τα οικονομικά, την οδήγηση, τη χρήση ενέργειας, ενώ τα οφέλη περιλαμβάνουν μικρότερο κόστος υπηρεσιών ή εξατομικευμένες υπηρεσίες. Αντίθετα, μόνο το 19% δηλώνει πλήρη απροθυμία να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα ανεξαρτήτως ανταλλάγματος. Η GfK διεξήγαγε την έρευνα σε 17 χώρες (Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Ιταλία, Ισπανία, Καναδά, Κίνα, Βρετανία, Μεξικό, Νότιο Κορέα, Ολλανδία και Ρωσία) σε καταναλωτές ηλικίας άνω των 15 ετών.

Η έρευνα βρίσκεται (στα αγγλικά) στη διεύθυνση http://www.gfk.com/global-studies/global-studies-sharing-data/

Ήχος και φως

Ένα νέο φορητό ηχείο, το PH1, παρουσίασε η LG Electronics. Το PH1 ενσωματώνει τρεις λειτουργίες φωτισμού LED, ενώ οι ακροατές μπορούν να ρυθμίσουν ένα σταθερό χρώμα, να χαλαρώσουν με μια απαλή αύρα φωτός ή να αφήσουν το φως να αναβοσβήνει με τον ρυθμό της μουσικής. Τέλος, στο LG PH1 υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφώνου με το ηχείο. Στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης, ο χρήστης μπορεί να διακόψει προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσει συνομιλία ανοιχτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου. Η διάρκεια της μπαταρίας λιθίου είναι πέντε ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL