Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κλοπή δύο πρωτότυπων φορητών υπολογιστών με 3 οθόνες από τη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CES

Το πρωτότυπο gaming laptop διαθέτει τρεις οθόνες 4K και λέγεται ότι είναι το πρώτο του είδους του. Η κατασκευάστρια εταιρεία Razer ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή 25.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε «παράσχει έγκυρες πληροφορίες»

Δύο πρωτότυπα μοντέλα ενός ασυνήθιστου gaming φορητού υπολογιστή με τρεις οθόνες φαίνεται ότι κλάπηκαν από την έκθεση ηλεκτρονικών ειδών Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία Razer.

Η Razer υποστηρίζει ότι οι δύο συσκευές εξαφανίστηκαν την Κυριακή από το περίπτερό της, ενώ το περιστατικό εξετάζεται «πολύ σοβαρά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μιν-Λιανγκ Ταν.

Το πρωτότυπο laptop διαθέτει τρεις οθόνες 4K και λέγεται ότι είναι το πρώτο του είδους του. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το BBC, εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι η Razer προσφέρει αμοιβή 25.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε «παράσχει έγκυρες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανεύρεση, σύλληψη και καταδίκη» αυτών που σχετίζονται με την κλοπή.

«Οι ομάδες μας είχαν δουλέψει για μήνες προκειμένου να εμπνευστούν και να αναπτύξουν αυτά τα πρωτότυπα», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο διευθύνων σύμβουλος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια