Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βραδιά πολιτισμού από την Περιφέρεια Αττικής

Συναυλία της Καμεράτα στο Αρχαίο Θέατρο Θορικού, σήμερα Παρασκευή στις 6.00 μ.μ. και στις 21:30 στο café Aman Rembetiko του Κώστα Φέρρη στο Καστράκι

Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις πολιτισμού διοργανώνει η περιφέρια Αττικής σήμερα Παρασκευή με ελεύθερη είσοδο.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Αρχαίο Θέατρο Θορικού, υποδέχεται το κοινό με μία μοναδική μουσική παράσταση. Στις 18:00, η Καμεράτα -Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής- ένας από τους πιο δραστήριους φορείς του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού με πλούσια δραστηριότητα εντός και εκτός συνόρων – θα παρουσιάσει κορυφαία έργα υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Παπαδόπουλου, σολίστ τη σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και με τη συμμετοχή της Χορωδίας Λαυρίου σε τραγούδια των συνθετών Χατζιδάκι και Θεοδωράκη. 

Πρόκειται για διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, του Δήμου Λαυρεωτικής, της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής και της Χορωδίας Λαυρίου.

Αργότερα, στις 21:30 η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας διοργανώνουν την ξεχωριστή μουσική εκδήλωση "CAFÉ AMAN REMBETIKO" του Κώστα Φέρρη στο «Καστράκι» της Δραπετσώνας (έναντι Πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, είσοδος από την οδό Κανάρη).

«Η πολιτιστική εκδήλωση της ΠΕ Πειραιά έχει ως στόχο να αναδείξει και να προβάλλει τους άρρηκτους δεσμούς του ρεμπέτικου τραγουδιού με την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά» σημειώνει η περιφέρεια Αττικής.

Δείτε όλα τα σχόλια