Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
Αποδίδονται τα οφειλόμενα πνευματικά δικαιώματα στα μέλη της ΑΕΠΙ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποδίδονται τα οφειλόμενα πνευματικά δικαιώματα στα μέλη της ΑΕΠΙ

Με τροπολογία που ψηφίστηκε, από τη Βουλή των Ελλήνων, αργά το βράδυ της Πέμπτης “άνοιξε ο δρόμος της αποδέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών της ΑΕΠΙ Α.Ε, που είχαν δεσμευτεί από το ελληνικό Δημόσιο για οφειλές της αμαρτωλής εταιρείας προς αυτό” ενημερώνει το υπουργείο Πολιτισμού.

“Αποδεδειγμένα, τόσο από το πόρισμα της ελεγκτικής εταιρείας όσο και από τον έλεγχο και τα ευρήματα της Προσωρινής Επιτρόπου της ΑΕΠΙ Α.Ε, οι λογαριασμοί αυτοί αποτελούνται αποκλειστικά από εισπράξεις πνευματικών δικαιωμάτων που ανήκουν στους δικαιούχους - μέλη της ΑΕΠΙ Α.Ε.” αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

“Η Προσωρινή Επίτροπος, η οποία είναι αρμόδια για τη διανομή των πνευματικών δικαιωμάτων στους δικαιούχους της ΑΕΠΙ Α.Ε, θα διαχειριστεί με τρόπο διαφανή και αντικειμενικό τη διανομή τους σε όλους τους δικαιούχους – μέλη της ΑΕΠΙ Α.Ε.” σημειώνεται.

Το υπουργείο Πολιτισμού, καταλήγει η ανακοίνωση, “παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα της ΑΕΠΙ Α.Ε και θα συνδράμει με κάθε τρόπο στην εξυγίανση του χώρου των πνευματικών δικαιωμάτων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL