Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Πολιτισμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Πολιτισμού

Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου πραγματοποιούν από το πρωί εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων του βρεφονηπιακού σταθμού του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του ΥΠΠΟ. Ζητούν την άμεση τοποθέτηση προέδρου στο ΔΣ του Ταμείου Απαλλοτριώσεων και Αρχαιολογικών Πόρων και την καταβολή των κονδυλίων στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας για τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Όπως είναι γνωστό εκκρεμεί ο διορισμός προέδρου στο ΤΑΠ από τον περασμένο Αύγουστο, μετά την παραίτηση του Ορέστη Βαβατσιούλα που αντικατέστησε την αποπεμφθείσα μαζί με όλο το προηγούμενο ΔΣ του Ταμείου Ασπασία Λούβη, με αποτέλεσμα οικονομικές και διοικητικές δυσλειτουργίες.

Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντάται με την υπουργό Πολιτισμού. Εν αναμονή ωστόσο της συνάντησης με την υπουργό, ορισμένοι από τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων του Παιδικού Σταθμού αντέδρασαν και απέναντι στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για τον τρόπο με τον οποίο η ΠΟΕ ΥΠΠΟ διαχειρίζεται οικονομικά το Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Το τελευταίο διάστημα άλλωστε υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανησυχία και στους γονείς-υπαλλήλους του ΥΠΠΟΑ για τα έξοδα φιλοξενίας των παιδιών τους σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις ανά την επικράτεια, τα οποία πληρώνει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, δεδομένου ότι ενώ τα ποσά έχουν εισπραχθεί από το Ταμείο από τον Ιούλιο, δεν έχουν καταβληθεί ακόμα στους ίδιους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL