Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Πολιτισμού

Eurokinissi

Ζητούν την άμεση τοποθέτηση προέδρου στο ΔΣ του Ταμείου Απαλλοτριώσεων και Αρχαιολογικών Πόρων και την καταβολή των κονδυλίων στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου πραγματοποιούν από το πρωί εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων του βρεφονηπιακού σταθμού του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του ΥΠΠΟ. Ζητούν την άμεση τοποθέτηση προέδρου στο ΔΣ του Ταμείου Απαλλοτριώσεων και Αρχαιολογικών Πόρων και την καταβολή των κονδυλίων στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας για τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Όπως είναι γνωστό εκκρεμεί ο διορισμός προέδρου στο ΤΑΠ από τον περασμένο Αύγουστο, μετά την παραίτηση του Ορέστη Βαβατσιούλα που αντικατέστησε την αποπεμφθείσα μαζί με όλο το προηγούμενο ΔΣ του Ταμείου Ασπασία Λούβη, με αποτέλεσμα οικονομικές και διοικητικές δυσλειτουργίες.

Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντάται με την υπουργό Πολιτισμού. Εν αναμονή ωστόσο της συνάντησης με την υπουργό, ορισμένοι από τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων του Παιδικού Σταθμού αντέδρασαν και απέναντι στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για τον τρόπο με τον οποίο η ΠΟΕ ΥΠΠΟ διαχειρίζεται οικονομικά το Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Το τελευταίο διάστημα άλλωστε υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανησυχία και στους γονείς-υπαλλήλους του ΥΠΠΟΑ για τα έξοδα φιλοξενίας των παιδιών τους σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις ανά την επικράτεια, τα οποία πληρώνει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, δεδομένου ότι ενώ τα ποσά έχουν εισπραχθεί από το Ταμείο από τον Ιούλιο, δεν έχουν καταβληθεί ακόμα στους ίδιους.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διπλή μάχη

Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον Αλέξη Τσίπρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας αγώνας που δίνεται...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο