Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.8°C26.6°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
26 °C
24.2°C27.9°C
4 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.7°C25.9°C
4 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.3°C24.7°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
30 °C
28.4°C29.9°C
0 BF 19%
Επίθεση Αν. Λοβέρδου στον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής: "Να προσέχει"!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίθεση Αν. Λοβέρδου στον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής: "Να προσέχει"!

Προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Νίκο Θεοχαράκη, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος με όσα είπε στη Βουλή. Με έμμεσο υπαινικτικό λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά "να πει" στον πρόεδρο του Μεγάρου "να προσέχει".

Χωρίς να εξηγήσει σε τι οφείλεται ο εκνευρισμός του ο Αν. Λοβέρδος είπε: "Πείτε στον πρόεδρο του Μεγάρου -δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι στην ιδιωτική του ζωή ούτε τα κότερά του, ούτε τα πλούτη του- όταν αναφέρεται σε μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας, να είναι πολύ πιο ευγενικός, γιατί τα λόγια 'περπατάνε'. Και να του πείτε, ειδικά όταν αναφέρεται με τρόπο επιτιμητικό, τουλάχιστον να μην κρατάει πούρο, στις παρέες του που συζητάει και λέει. Είναι υπό δημόσια κρίση και έλεγχο".

Ο Αν. Λοβέρδος "απείλησε" ότι θα καταθέσει ερώτηση προσωπικά για τον πρόεδρο του Μεγάρου, γιατί η χθεσινή ερώτηση ήταν συνολικά για την κατάσταση του ΟΜΜΑ. "Αν κάθε επίκαιρη ερώτηση που κάνουμε, να τον οδηγεί ο κίνδυνος να ακουστεί κάτι γι’ αυτόν να κάνει τα οφειλόμενα, να κάνω κάθε εβδομάδα από μία. Όμως δεν είναι δική μας δουλειά να διοικούμε το Δημόσιο ούτε είναι τρόπος διοικήσεως του Δημοσίου η αντιπολίτευση να κάνει ερωτήσεις κι επειδή κάνει ερωτήσεις, εν όψει των απαντήσεων να συγκαλεί τους διευθυντές που δεν τους είχε συγκαλέσει ή να βλέπει τους εργαζομένους που απέφευγε να τους δει", είπε και κατέληξε: "Πείτε του να προσέχει, διότι θα είναι θέμα της επόμενης επίκαιρης ερώτησης ο ίδιος και όχι το υπουργείο Πολιτισμού".

Ο Αρ. Μπαλτάς απέφυγε να απαντήσει στο ίδιο ύφος. "Δεν ξέρω από που αντλείτε αυτές τις πληροφορίες. Και αυτά δεν είναι σημεία που συζητιούνται εδώ υπό αυτούς τους όρους", είπε και δεσμεύθηκε πως "σε ό,τι αφορά και τον Ν. Θεοχαράκη και εμένα, θα κάνουμε ό,τι ακριβώς πρέπει και ό,τι ακριβώς μπορούμε, ώστε να τελειώνει οριστικά όλη αυτή η ταλαιπωρία με το Μέγαρο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL