Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C24.6°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.9°C
3 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C23.3°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C24.1°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
3 BF 31%
Κλειστές οι πόρτες της Ακρόπολης για την αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ο Π. Σκουρολιάκος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κλειστές οι πόρτες της Ακρόπολης για την αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ο Π. Σκουρολιάκος

Παρέμβαση για την παρεμπόδιση της αντιπροσωπείας της ΚΟ και του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφτεί το, πολυδιαφημισμένο από το ΥΠΠΟΑ, αναβατόριο της Ακρόπολης, πραγματοποίησε ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κάνοντας λόγο για μια πρωτοφανή και απαράδεκτη για τα δημοκρατικά ήθη της χώρας μας κίνηση.

«Θα επιχειρήσουμε και πάλι και ελπίζουμε ότι τότε δεν θα υψωθούν τείχη άρνησης μπροστά μας. Και μακάρι να διαψευστούμε, αλλά πολύ φοβούμαστε πώς όχι, ότι η Ακρόπολη θα μείνει και δεύτερο καλοκαίρι απροσπέλαστη από τα Άτομα με Αναπηρία», δήλωσε ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Σημειώνεται ότι το αναβατόριο παραμένει κλειστό και η Αντιπροσωπεία, αποτελούμενη επίσης από τους Κυριακή Μάλαμα και Θεόφιλο Ξανθόπουλο εμποδίστηκε από το να επισκεφτεί τις εργασίες, «παρά την προηγούμενη επικοινωνία και παρά τις επιτόπιες συνεχείς "διαβουλεύσεις" μεταξύ των στελεχών του αρμόδιου υπουργείου».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL