Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Πανελλήνια συγκίνηση για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πανελλήνια συγκίνηση για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η είδηση για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σκόρπισε θλίψη τόσο στον πολιτικό όσο και στον καλλιτεχνικό.

Η οικογένειά του με ανάρτηση από τον λογαριασμό του στα social media ανακοίνωσε: «Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε  διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει στο μήνυμά του για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

Δημιουργός, τραγουδιστής, καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους της γενιάς του. Από το «Διδυμότειχο Μπλουζ» μέχρι το «Νότο» συντρόφευε και θα συνεχίσει να συντροφεύει γενιές και γενιές. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

«Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα», ανέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης για τον Λ. Μαχαιρίτσα

«Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας. Ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά». Αυτό αναφέρει στο twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του σημαντικού καλλιτέχνη. Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και προσθέτει: «Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα».

Λαυρέντη ταξιδεύεις, αλλά θα είσαι πάντα εδώ:«Αποχαιρετούμε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σοκαρισμένοι από την αναπάντεχη και απίστευτη απώλεια» αναφέρει ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Φώφη Γεννηματά: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εξέφρασε με νότες και λόγια σταράτα, τα όνειρα και τις ανησυχίες μιας ολόκληρης γενιάς

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο σπουδαίος καλλιτέχνης, ερμηνευτής και συνθέτης, από τους πρωτεργάτες μιας σκηνής που εξέφρασε με νότες και λόγια σταράτα, τα όνειρα και τις ανησυχίες μιας ολόκληρης γενιάς, αφήνει τα τραγούδια του κληρονομιά στον Πολιτισμό, κληρονομιά σε όσους πιστεύουν στο καλό τραγούδι. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρετά με μηνύματα για τον δημοφιλή τραγουδοποιό μέσω των social media.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποχαιρετά με μήνυμά της τον φίλαθλο Λαυρέντη.

https://twitter.com/paobcgr/status/1170961125225259008?ref_src=twsrc^tfw

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL