Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π.Σκουρολιάκος: Κινήσεις εντυπωσιασμού της Λ.Μενδώνη για το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά

Eurokinissi

«Η ανασκαφή προκειμένου να συνεισφέρει στο success story της κυβέρνησης Σαμαρά προχώρησε µε εκτεταμένη χρήση εκσκαφικών μηχανημάτων, η οποία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στατικής φύσης», σημειώνει ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ

«Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού η υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί να πείσει τους πολίτες, γιατί τους ειδικούς αποκλείεται, ότι θέματα σχετικά με την προστασία του ταφικού μνημείου στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη "τα οποία θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2015, εκτελούνται σήμερα"», σημειώνει ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος.

Ο ίδιος, προσθέτει ότι «φαίνεται ότι η εμμονή της με το μνημείο, η επιθυμία της να συκοφαντήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο διακαής της πόθος για αυτοδικαίωση την κάνουν να ξεχνά (;) ότι προκειμένου να συνεισφέρει στο success story της κυβέρνησης Σαμαρά, η ανασκαφή προχώρησε µε ασυνήθιστα γρήγορους ρυθµούς και µε εκτεταµένη χρήση εκσκαφικών µηχανηµάτων, η οποία προκάλεσε σοβαρά προβλήµατα στατικής φύσης».

«Μετά το 2015, για να τα αντιμετωπίσει το ΥΠ.ΠΟ. προχώρησε με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο στις απαραίτητες μελέτες και εργασίες. Αλλά μπροστά στα μικροπολιτικά σχέδια της κυρίας υπουργού, η αλήθεια δεν είναι παρά μια ενοχλητική λεπτομέρεια».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις