Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Άννα Παναγιωταρέα ειδική σύμβουλος Επικοινωνίας της υπουργού Πολιτισμού

Η Άννα Παναγιωταρέα απέκτησε και τυπικά καθήκοντα ειδικής συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας πλάι στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Όπως αναγράφεται στο χθεσινό φύλλο του ΦΕΚ (αρ. φ. 490), με...

Η Άννα Παναγιωταρέα απέκτησε και τυπικά καθήκοντα ειδικής συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας πλάι στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Όπως αναγράφεται στο χθεσινό φύλλο του ΦΕΚ (αρ. φ. 490), με απόφαση της υπουργού στην Άννα Παναγιωταρέα "ανατίθενται από 10.7.2019 καθήκοντα ειδικής συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας, καθ' υπέρβαση του οριζόμενου ανώτατου αριθμού ειδικών συμβούλων και συνεργατών, στο Πολιτικό Γραφείο της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού". Η εργασία που θα παρέχει η γνωστή δημοσιογράφος είναι εθελοντική "και δεν λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή και άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπροικών της".

Μετά τη Λίνα Μενδώνη επέστρεψε στο υπουργείο και η Άννα Παναγιωταρέα. Η από ετών στενή συνεργασία των δύο είχε κορυφωθεί την περίοδο της Αμφίπολης, με τη γνωστή επικοινωνιακή και ιδεολογική διαχείριση του σπουδαίου μνημείου στον λόφο Καστά.

Στο ίδιο ΦΕΚ δημοσιεύεται επίσης η τοποθέτηση της αρχαιολόγου Νικολέττας Διβάρη - Βαλάκου, συνταξιούχου πρώην προϊσταμένης της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, ως ειδικής συμβούλου σε θέματα Αρχαιολογίας στο πολιτικό γραφείο της υπουργού. Τέλος, τοποθετείται ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα Νομικής Υποστήριξης ο Νικόλαος Ρόζος.

Π.Κρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

175 εκατομμύρια και πολλά είναι

Πραγματικά γενναιόδωρο το κοινωνικό μέρισμα που δίνει η κυβέρνηση για φέτος. 175 εκατομμύρια δεν τα λες και λίγα. Τις παλιές καλές εποχές, τόσα ήταν τα χρήματα που έπαιρνε σε δάνειο ένας εκδότης ή ένας ισχυρός επιχειρηματίας με εγγύηση «αέρα»

Δειτε ολοκληρο το αρθρο