Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
Μόνιμος εκθεσιακός χώρος του ΕΟΤ στη Σαγκάη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μόνιμος εκθεσιακός χώρος του ΕΟΤ στη Σαγκάη

Το μόνιμο Περίπτερο της Ελλάδας, το GreekPavilion, εγκαινίασε ως επίτιμη προσκεκλημένη στη Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου της Σαγκάης η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά σε εκδήλωση, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη, του γ.γ. Υποδομών και Μεταφορών Θάνου Βούρδα, του γενικού πρόξενου Σαγκάης Βασίλη Ξηρού, του εκπροσώπου της κινεζικής κυβέρνησης και αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Xu Qinghua και Κινέζων αξιωματούχων.

Στο περίπτερο διατέθηκε χωρίς κόστος στον ΕΟΤ μόνιμος εκθεσιακός χώρος που για τα επόμενα δέκα χρόνια θα προβάλλει και θα προωθεί την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό. Στο περιθώριο των εγκαινίων υπογράφηκαν συμφωνίες συνεργασίας από ιδιωτικές και κρατικές εταιρείες της Κίνας με ελληνικές.

Η υπουργός αναφέρθηκε σε συνεντεύξεις στα κινεζικά τηλεοπτικά δίκτυα Tencent και PhoenixTV στον κεντρικό σχεδιασμό του υπουργείου για το δυναμικό άνοιγμα της κινεζικής τουριστικής αγοράς, από την οποία το 2018 επιτεύχθηκε αύξηση επισκεπτών 70% και αναμένεται φέτος νέα υψηλή αύξηση επισκεπτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL