Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Μιχάλης Παναγιωτάκης: / Μιχάλης Παναγιωτάκης: Η ΔΕΗ στο πλευρό των εργαζομένων της Χαλυβουργικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μιχάλης Παναγιωτάκης: / Μιχάλης Παναγιωτάκης: Η ΔΕΗ στο πλευρό των εργαζομένων της Χαλυβουργικής

Τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατό από πλευράς ΔΕΗ, με δεδομένη την ευαισθησία της διοίκησης στο ιερό δικαίωμα στη δουλειά, έδωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης Μ. Παναγιωτάκης σε εκπροσώπους των εργαζομένων της Χαλυβουργικής.

Σε χθεσινή του συνάντηση με αντιπροσωπεία του Σωματείου εργαζομένων της βιομηχανίας, ενημέρωσε εκτενώς για το πρόβλημα των χρεών και τις προσπάθειες της ΔΕΗ μέχρι σήμερα για την εξεύρεση λύσης, ενώ σημείωσε ότι σε κάθε περίπτωση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα ενημερώνονται αναλυτικά για κάθε εξέλιξη. Κατέστη σαφές ότι η Χαλυβουργική δεν είναι πλέον πελάτης της ΔΕΗ και μπορεί να διασφαλίσει παροχή ηλεκτρικής ενέργειας από το σύστημα ως αυτοπρομηθευόμενος καταναλωτής. Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τη διοίκηση της ΔΕΗ για την τακτική της και τον ειλικρινή διάλογο, στοιχεία που μπορεί να συμβάλουν σε λύση του γενικότερου προβλήματος της εμβληματικής εταιρείας, η οποία έχει όλες τις προϋποθέσεις να λειτουργήσει αποδοτικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ “πάγωσε” προσωρινά την εντολή άρσης εκπροσώπησης, εν αναμονή, την προσεχή Δευτέρα 10.12, της υποβολής σοβαρών προτάσεων από πλευράς Χαλυβουργικής για το ζήτημα του συσσωρευμένου χρέους των 31,8 εκατ. και των τρεχόντων λογαριασμών ηλεκτρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL