Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιστορικό ρεκόρ με 33 εκατομμύρια τουρίστες το 2018

Με νέο ιστορικό ρεκόρ, που θα αγγίξει τα 33 εκατομμύρια τουρίστες και 2 δισ. ευρώ επιπλέον έσοδα, "κλείνει" το 2018, με τις φετινές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού να ξεπερνούν κάθε προσδοκία....

Με νέο ιστορικό ρεκόρ, που θα αγγίξει τα 33 εκατομμύρια τουρίστες και 2 δισ. ευρώ επιπλέον έσοδα, "κλείνει" το 2018, με τις φετινές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Κάνοντας απολογισμό της τετραετίας 2015-2018 στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market του Λονδίνου, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου στα βρετανικά ΜΜΕ στην εντυπωσιακή αύξηση των διεθνών αφίξεων κατά 33%, από 24 εκατομμύρια επισκέπτες το 2014 στα 33 εκατομμύρια φέτος. Επίσης, παρουσίασε τους στρατηγικούς στόχους και το αναπτυξιακό πλάνο για τη διατήρηση της δυναμικής αύξησης του ελληνικού τουρισμού τα επόμενα χρόνια, που περιλαμβάνει δυναμική και στοχευμένη προβολή και προώθηση, αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης, προσέλκυση νέων επενδύσεων, αξιοποίηση ψηφιακών τεχνολογιών και εφαρμογή καινοτομιών.

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία στη συνέντευξη της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, δημιουργού best-seller βιβλίων και επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών, καθώς μοιράστηκε προσωπικές της εμπειρίες από τα ταξίδια της στην Ελλάδα επί σειρά ετών και με το πάθος της ενθουσίασε MME και κοινό.

Η Ελλάδα έχει ενισχυμένη φέτος παρουσία στην έκθεση με το μεγαλύτερο από ποτέ περίπτερο και 70 συνεκθέτες.

Δείτε όλα τα σχόλια