Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Έπεσε" το σύστημα συναλλαγών της Visa

Οι πρώτες δυσλειτουργίες παρατηρήθηκαν στη Βρετανία, και έπειτα και σε άλλα σημεία της Ευρώπης - Τα σούπερ μάρκετ, τα εστιατόρια και τα μπαρ δεν είναι σε θέση να επεξεργάζονται τις πληρωμές, μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στο σύστημα πληρωμών με κάρτες της εταιρείας Visa εμποδίζοντας την πραγματοποίηση συναλλαγών στην Ευρώπη. 

Οι πρώτες δυσλειτουργίες παρατηρήθηκαν στη Βρετανία, και έπειτα και σε άλλα σημεία της Ευρώπης.

Τα σούπερ μάρκετ, τα εστιατόρια και τα μπαρ στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι σε θέση να επεξεργάζονται τις πληρωμές, μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

"Περισσότερο από το 95% των χρεωστικών καρτών στο Ηνωμένο Βασίλειο λειτουργεί στο δίκτυο της Visa, το οποίο ρυθμίζεται από την Τράπεζα της Αγγλίας. Η Τράπεζα δήλωσε ότι γνωρίζει το θέμα και συνεργάζεται με την εταιρεία για τη λύση του προβλήματος", αναφέρουν οι FT σε σχετικό ρεπορτάζ.

Η εταιρεία δήλωσε ότι διερευνά την αιτία της βλάβης, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει τη διακοπή λειτουργίας των καρτών.

 

Με πληροφορίες από το BBC - FT - AFP

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αργότερα, δεν μας πειράζει...

Ύστερα από όλη αυτή τη φασαρία με το μετρό Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε και μία έρευνα που δείχνει ότι το 51% των κατοίκων της πόλης είναι υπέρ της απόσπασης των αρχαίων και μόλις το 38% είναι υπέρ της παραμονής τους στον χώρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο