Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στ. Πιτσιόρλας: Είμαστε σε καλύτερο σημείο στην διαπραγμάτευση. Μην αδικούμε τη χώρα

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναπτύσσοντας την επερώτησή τους, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι διώχνει τις μεγάλες επενδύσεις από τη χώρα και της καταλόγισαν αφενός ανικανότητα, αφετέρου ιδεοληπτικές εμμονές

«Αδικούμε τη χώρα αν περιγράφουμε την κατάσταση που περίγραψε η αντιπολίτευση. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και είμαστε και σε καλύτερο σημείο στη διαπραγμάτευση. Πιστεύω ότι θα διαψευστούν οι προβλέψεις και θα πάμε σε ένα τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να μην είναι το άριστο αλλά είναι καλύτερο από αυτό που περιγράφηκε και θα δίνει τη δυνατότητα στη χώρα να αναπτυχθεί» τόνισε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, στο πλαίσιο της συζήτησης επερώτησης της ΔΗΣΥ για τις επενδύσεις.

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναπτύσσοντας την επερώτησή τους, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι διώχνει τις μεγάλες επενδύσεις από τη χώρα και της καταλόγισαν αφενός ανικανότητα, αφετέρου ιδεοληπτικές εμμονές.

Ο κ. Πιτσιόρλας, από την πλευρά του παραδέχθηκε μεν καθυστερήσεις στα έργα, τις απέδωσε ωστόσο στα δομικά προβλήματα που διέπουν διαχρονικά τόσο το καθεστώς των δημόσιων έργων όσο και το αναπτυξιακό πλαίσιο, τα οποία και δημιουργούν τεράστια εμπόδια στην υλοποίηση των επενδύσεων, ενώ τόνισε ότι στη χώρα μας δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη εργαλεία: Κτηματολόγιο, Δασολόγιο και αρχαιολογικό κτηματολόγιο.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ν.Δ. όπως VMRO

Δυο μύθοι διακινούνται από τους επαγγελματίες πατριώτες και στην πλευρά του Αξιού και στην πλευρά του Βαρδάρη. Ο μύθος της προδοσίας κι ο μύθος της ταπείνωσης. Λένε οι εθνικιστές του VMRO στη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο