Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ευκ. Τσακαλώτος: Για πρώτη φορά σε μνημονιακό νομοσχέδιο υπερτερούν τα θετικά

Eurokinissi

Τι ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών κατά την ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πολυνομοσχέδιο

Για πρώτη φορά σε μνημονιακό νομοσχέδιο τα θετικά στοιχεία είναι περισσότερα από τα αρνητικά ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πολυνομοσχέδιο, που κατατέθηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Οικονομικών έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο κτηματολόγιο, την αδειοδότηση των επιχειρήσεων τα οικογενειακά επιδόματα και τα σχολικά γεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται αύξηση 300 εκ. ευρώ στα οικογενειακά επιδόματα ενώ σύμφωνα με τον υπουργό η ρύθμιση ευνοεί οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά. Επίσης, εξορθολογίζονται τα επιδόματα για τις περιπτώσεις των τρίτεκνων και των πολύτεκνων.

Σχετικά με το Κτηματολόγιο, δημιουργείται  Ενιαίος Φορέας Κτηματολογίου με τη μορφή ΝΠΔΔ ώστε να έχει επιλυθεί πλήρως το θέμα της κτηματολόγησης έως το 2020.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Σταθερά και αποφασιστικά

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να είναι περήφανος γι' αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια συμφωνία που κλείνει πληγές δεκαετιών και τις εμποδίζει να κακοφορμίσουν σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο