Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Παπαδημητρίου: Υλοποιούνται μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις

Eurokinissi

Δείπνο του Ολλανδού πρέσβη προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης

Δείπνο προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου παρέθεσαν το βράδυ της Δευτέρας, ο πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα Caspar Veldkamp και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας FrieslandCampina Hellas Κωνσταντίνος Μαγγιώρος.

Στο δείπνο συμμετείχαν ο πρόεδρος, Frans Keurentjes και τα μέλη του εποπτικού συμβούλιου του ολλανδικού συνεταιρισμού  FrieslandCampina, ο πρόεδρος της μητρικής εταιρείας στην Ολλανδία, Roelof Joosten, καθώς και η διοικητική ομάδα της εταιρίας στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κατά την παρέμβασή του αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους υποψήφιους επενδυτές. Υπογράμμισε τους θετικούς αριθμούς της ελληνικής οικονομίας, ενώ ανέφερε συγκεκριμένα μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις που υλοποιούνται στη χώρα. Εξέφρασε δε, την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον της  FrieslandCampina  να προχωρήσει στη διερεύνηση ευκαιριών για περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στην πρόσκληση για το δείπνο προς τον Δ. Παπαδημητρίου υπογραμμίζεται ότι «στόχοι της επίσκεψης είναι η επισκόπηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, καθώς και η εξέταση δυνατοτήτων περαιτέρω επενδύσεων και ανάπτυξης», ενώ τονίζεται: «η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για μας και θα ενδυναμώσει το μήνυμά μας, ότι η Ελλάδα, προχωρώντας σε σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές που στοχεύουν στην εξυγίανση της οικονομίας της, αποτελεί ελκυστικό επενδυτικό προορισμό». 

Δείτε όλα τα σχόλια