Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην Κίνα τον Σεπτέμβριο η 9η διάσκεψη των BRICS

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή πόλη Σιαμέν, της επαρχίας Φουτσιάν, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Κίνας, από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου

Λιγότερες από 30 ημέρες απομένουν για την διεξαγωγή της 9ης διάσκεψης της ομάδας χωρών BRICS που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην κινεζική πόλη Σιαμέν.

Ο ρόλος της ομάδας χωρών BRICS στην παγκόσμια διακυβέρνηση, η πορεία αβεβαιότητας της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και τα εμπόδια της παγκοσμιοποίησης, θ’ αποτελέσουν κεντρικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες της διάσκεψης.

“BRICS: ισχυρή συνεργασία για ένα λαμπερό μέλλον,” είναι ο γενικός τίτλος των εργασιών, με την συμμετοχή των ηγετών της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κίνας, αλλά και της Νότιας Αφρικής.

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή πόλη Σιαμέν, της επαρχίας Φουτσιάν, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Κίνας, από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην ομάδα αυτή χωρών, συμμετέχουν αναπτυσσόμενες οικονομίες, ενώ εξελίσσεται σε μία ομάδα που εκπροσωπεί τις χώρες που αναπτύσσονται οικονομικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε όλα τα σχόλια