Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Β. Αποστόλου: Μήνυμα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας η επένδυση της "Selekta One"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Β. Αποστόλου: Μήνυμα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας η επένδυση της "Selekta One"

Με τη φράση «ο δρόμος της ανάπτυξης περνάει μέσα από τα χωράφια και την αγροτική καινοτομία», ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, θέλησε να δώσει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα στοχεύοντας στην ενίσχυση των μονάδων του πρωτογενούς τομέα.
Εγκαινιάζοντας σήμερα το πρωί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν τα τρία τελευταία χρόνια στη χώρα μας στον αγροτικό τομέα η οποία στηρίζεται ενεργειακά εξολοκλήρου στη γεωθερμία, ο κ. Αποστόλου υπογράμμισε ότι η λειτουργία της ανθοκομικής μονάδας «Selekta One» στέλνει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα αισιοδοξίας ότι πλέον η ελληνική οικονομία περνάει σταδιακά σε περίοδο ανάκαμψης.
Η νέα επένδυση που υλοποιήθηκε στην περιοχή του Δήμου Νέστου Καβάλας αφορά μια υπερσύγχρονη ανθοκομική μονάδα κάνοντας χρήση του γεωθερμικού πεδίου Ερατεινού που αξιοποίησε και ανάπτυξε ο τοπικός δήμος μέσω του ΕΣΠΑ. Η λειτουργία της αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για την περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας και ολόκληρης της Περιφέρεια Α.Μ.Θ. καθώς για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ύπαρξης του γεωθερμικού πεδίου αυτό αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό και πιο αποδοτικό τρόπο δημιουργώντας πολλές και μεγάλες προοπτικές νέων επενδύσεων στην περιοχή, όπως τόνισαν στις ομιλίες τους όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL