Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
Πρεμιέρα για το εταιρικό ομόλογο του ΟΠΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρεμιέρα για το εταιρικό ομόλογο του ΟΠΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ξεκίνησε χθες στο Χρηματιστήριο Αθηνών η διαπραγμάτευση του εταιρικού ομολόγου του ΟΠΑΠ, στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της οργανωμένης αγοράς.

Η διοίκηση του Χρηματιστήριου, του ΟΠΑΠ, εκπρόσωποι των αναδόχων και παράγοντες της χρηματιστηριακής αγοράς έδωσαν το «παρών» στην ειδική εκδήλωση έναρξης της συνεδρίασης, κατά την οποία ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ κήρυξε την έναρξη των συναλλαγών της ημέρας.

Η δημόσια προσφορά κρίθηκε επιτυχής, καθώς ο ΟΠΑΠ, ενώ αναζητούσε 200 εκατ. ευρώ από τους επενδυτές, συγκέντρωσε προσφορές άνω των 420 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ, στον σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε ότι η έκδοση του ομολόγου ήταν πολύ επιτυχημένη, καθώς υπερκαλύφθηκε τουλάχιστον δύο φορές. «Πιστεύω ότι αυτό αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης που δείχνουν τόσο οι θεσμικοί όσο και οι ιδιώτες επενδυτές στον ΟΠΑΠ, το όραμά μας για την εταιρεία και τα επιχειρηματικά σχέδιά μας που υπηρετούν τους στρατηγικούς μας στόχους» πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL