Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περί εμπορικών πρακτικών...

Επιθετικές πρακτικές που ξεπερνούν τα όρια των εμπορικών πολιτικών, με σκόπιμη παραπλάνηση- παραπληροφόρηση των καταναλωτών ως προς τις παροχές τους, αλλά και ως προς τη θέση της ΔΕΗ στην αγορά -που αποτελεί και τον ουσιαστικό ανταγωνιστή τους- μεταχειρίζονται κάποιοι πωλητές εναλλακτικών παρόχων ηλεκτρισμού.

Καταναλωτές καταγγέλλουν “εφόδους” εντός των κατοικιών τους από πωλητές που δεν αποκαλύπτουν εξ αρχής την ταυτότητα της εταιρείας που εκπροσωπούν, παρά το ότι τους ζητείται, ζητούν έντυπα λογαριασμών, τα στοιχεία επί των οποίων αποτελούν προσωπικά δεδομένα, υπόσχονται εύρος εκπτώσεων (σε ευρώ) έναντι της ΔΕΗ, κοιτώντας απλώς τα ποσά που αναγράφονται στους λογαριασμούς, χωρίς κανένα υπολογιστικό εργαλείο, ενώ δηλώνουν, ψευδώς, ότι απέσπασαν τη συναίνεση όλων των υπολοίπων γειτόνων για αλλαγή εταιρείας. Επιμένουν δε ότι η ΔΕΗ έχει πωληθεί (!) -οπότε είναι ιδιωτική και αυτή...- προκειμένου να καταρρίψουν τυχόν επιχείρημα καταναλωτή περί εμπιστοσύνης στη δημόσια επιχείρηση.

Όσο... ζήλο κι αν επιδεικνύουν οι πωλητές αυτοί, προφανώς δεν αυτοσχεδιάζουν, αλλά ακολουθούν πολιτική που τους έχει υποδειχθεί.

Α.Ζ.

Δείτε όλα τα σχόλια