Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Τετραήμερη επίσκεψη Πιτσιόρλα στην Ιταλία / Συναντήσεις με ΕΝΙ και Ιταλούς επενδυτές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τετραήμερη επίσκεψη Πιτσιόρλα στην Ιταλία / Συναντήσεις με ΕΝΙ και Ιταλούς επενδυτές

Η ενδυνάμωση των οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας θα βρεθεί στο επίκεντρο της τετραήμερης επίσκεψης που θα έχει στη γειτονική χώρα ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο υφυπουργός πρόκειται να έχει επαφές με εκπροσώπους κρατικών φορέων και επιχειρήσεων από τη Δευτέρα 20 έως την Πέμπτη 23 Μαρτίου. Θα συναντηθεί με εκπροσώπους τη Enel, εθνικού φορέα για την ηλεκτρική ενέργεια, της Eni SpA, ιταλικής πολυεθνικής εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου, του Συνδέσμου Ιταλικών Λιμένων (Assoporti), της Συνομοσπονδίας Ιταλών πλοιοκτητών Confitarma και του Λιμένος Ραβέννας.

Συναντήσεις θα έχει ακόμη με εκπροσώπους του Ιταλικού Συνδέσμου Εξωτερικού Εμπορίου, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών και Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, της Ιταλικής Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων, της Ένωσης Ιταλών Κατασκευαστών Εξοπλισμού Γκαράζ, του Ομίλου Maschio Gaspardo που κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ευρέως φάσματος γεωργικών μηχανημάτων, του Κέντρου Αγροδιατροφής της Μπολόνια - CAAB, του Fabbrica Italiana Contadina, του Ομίλου Granarolo, του συνεταιριστικού συστήματος Coop Italia, του Ομίλου Marchesini.

Κλάδοι με σημαντική προοπτική στην προσέλκυση επιχειρηματικών κεφαλαίων αποτελούν ο τουρισμός και τα ακίνητα, ο κλάδος τροφίμων - ποτών, η ενέργεια / ΑΠΕ, οι τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, η εξαγωγική μεταποιητική βιομηχανία και τα έργα υποδομής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL