Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
ΜΙΚΡΑ Επιχειρηματικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΙΚΡΑ Επιχειρηματικά

Χρηματοδότηση 10 εκατ. ευρώ στη Μύλοι Λούλη από την EBRD

Την ολοκλήρωση της συμμετοχής της, με 10 εκατ. ευρώ, στο ομόλογο ύψους 40 εκατ. ευρώ που εξέδωσε η Μύλοι Λούλη έκανε γνωστό χθες η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD). Είναι η πρώτη συναλλαγή της EBRD στον τομέα της βιομηχανίας μεταποίησης αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα. Εκτός της EBRD στο συγκεκριμένο ομολογιακό δάνειο, που θα κατευθυνθεί σε κεφάλαιο κίνησης και στην αναχρηματοδότηση δανειακών υποχρεώσεων της Μύλοι Λούλη, συμμετέχουν επίσης οι: Alpha Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδα.

Στα χέρια της Grivalia το νησί Pearl Island

Η ελληνικών συμφερόντων Grivalia Hospitality S.A. ανακοίνωσε χθες την πρώτη της επένδυση που αφορά την εξαγορά του 60% του "Pearl Island Project" στον Παναμά από την Dolphin Capital Investors ("DCI”). Το τίμημα ανέρχεται σε 27 εκατ. ευρώ σε μετρητά, εκ των οποίων 1 εκατ. έχει ήδη καταβληθεί στην DCI ως προκαταβολή, 24 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ενώ τα εναπομείναντα 2 εκατ. ευρώ θα διατηρηθούν σε λογαριασμό μεσεγγύησης ("escrow account”) για περίοδο 12 μηνών από την ολοκλήρωση της συναλλαγής για την κάλυψη οποιασδήποτε πιθανής παραβίασης των εγγυήσεων ή έκτακτου χρέους. Η Grivalia Hospitality S.A. θα αποκτήσει το σύνολο των εταιρειών που σχετίζονται με το συγκεκριμένο έργο και που σήμερα ανήκουν στην DCI και τις θυγατρικές της. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς εξαρτάται από μια σειρά προαπαιτούμενων ενεργειών από την πλευρά του πωλητή, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου. Η συνολική ανάπτυξη μπορεί να ανέλθει σε 500.000 τ.μ. ενώ σχεδόν όλα τα βασικά έργα υποδομών είναι ήδη κατασκευασμένα.

Η Intersys ολοκλήρωσε έργο για τη Minerva Marine

Την υλοποίηση έργου Managed Print Services στις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρείας Minerva Marine Inc. ολοκλήρωσε η Intersys. Το έργο περιελάμβανε αντικατάσταση του παλαιού εκτυπωτικού εξοπλισμού με 24 νέα πολυμηχανήματα Canon τελευταίας τεχνολογίας και εγκατάσταση του βραβευμένου λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων uniFLOW.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL