Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.8°C25.8°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.5°C23.8°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.1°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
23 °C
21.5°C23.8°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.1°C24.1°C
2 BF 43%
ΜΙΚΡΑ Επιχειρηματικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΙΚΡΑ Επιχειρηματικά

Παρουσίαση προγράμματος επώασης καινοτόμων επιχειρηματικών σχημάτων

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη παρουσίαση του προγράμματος επώασης καινοτόμων επιχειρήσεων Invent ICT, στις εγκαταστάσεις του κόμβου ΕΠΙ.νοώ, στο πλαίσιο της πληρέστερης ενημέρωσης των νέων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη νέα θερμοκοιτίδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Δομή Διασύνδεσης Έρευνας και Επιχειρηματικότητας ΕΠΙ.νοώ του ΕΠΙΣΕΥ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τους Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC), με τη στήριξη της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), και έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις ένταξης στη θερμοκοιτίδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές, ερευνητές και αποφοίτους του ΕΜΠ ή αντίστοιχα μέλη των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων (Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πολυτεχνείο Θράκης), ενώ οι αιτήσεις ένταξης στη θερμοκοιτίδα θα είναι ανοιχτές έως την 31η Ιανουαρίου.

Νέα γενική διευθύντρια για Ελλάδα και Κύπρο στη Warply

Η Warply, με το ξεκίνημα του 2017 προχώρησε σε σημαντικές διοικητικές αλλαγές, για Ελλάδα και εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σωτήρης Αλεξόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα head of International Business και η Μαρία Πάτση λαμβάνει τη θέση της general manager για Ελλάδα και Κύπρο. Όπως δήλωσε ο Γιάννης Δοξαράς founder & CEO της Warply, «βασικός σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε τους υφιστάμενους ρυθμούς ανάπτυξης (220%) και για να το επιτύχουμε αυτό το 2017 θα είναι για τη Warply μια χρονιά έντονης εξωστρέφειας. Η ανάπτυξη θα εστιαστεί σε νέες αγορές, με στόχο τη δυναμική επέκταση και την εδραίωση της Warply σε Ευρώπη και Αμερική.

Εκπτώσεις έως 60% σε 4G smartphones, tablets και αξεσουάρ από τη Vodafone

H Vodafone δίνει σε όλους τη δυνατότητα να επωφεληθούν από εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 60% για να αποκτήσουν 4G smartphones, tablets και αξεσουάρ, καθώς και δώρο: άμεση αντικατάσταση της συσκευής έως και δύο μήνες από την αγορά της, για περιστατικά εντός εγγύησης. Παράλληλα, με τις εκπτώσεις, η Vodafone δίνει δώρο ένα Smart VR αξίας 29,9 ευρώ και δωρεάν την υπηρεσία Vodafone Replace με κάθε νέα αγορά του Vodafone Smart platinum 7. Οι εκπτώσεις ισχύουν έως τις 28/02/2017 ή μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL