Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
ΜΙΚΡΑ Επιχειρηματικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΙΚΡΑ Επιχειρηματικά

Δικαιώματα εξόρυξης υδρογονανθράκων στις ΗΠΑ απέκτησε η Motor Oil

Η Motor Oil έκανε γνωστό χθες πως η MVU Brazos Corp. απέκτησε την 21η.12.2016 ποσοστό 100% των δικαιωμάτων έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων στο Brookshire Salt Dome Project στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από την εταιρεία Texas Edwards Inc., με ημερομηνία αξίας 31.8.2016. Η MVU Brazos Corp. είναι 100% θυγατρική της Motor Oil Vegas Upstream Limited (έδρα Κύπρος). Η Motor Oil Α.Ε. κατέχει το 65% των μετοχών της Motor Oil Vegas Upstream Limited, με το υπόλοιπο 35% να ανήκει στην εταιρεία Vegas Oil and Gas Limited. Η Texas Edwards Inc. είναι έμμεση θυγατρική (κατά 100%) της Vegas Oil and Gas Limited. Tο Brookshire Salt Dome Project αποτελείται από μεταλλευτικά δικαιώματα καθώς και δικαιώματα διενέργειας σεισμικών ερευνών σε έκταση 78 τετραγωνικών μιλίων βορειοδυτικά του Houston στο Texas των ΗΠΑ. Τα δικαιώματα αγοράστηκαν με σκοπό την έρευνα για ύπαρξη πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην εν λόγω περιοχή. Ως τίμημα για την ανωτέρω παραχώρηση η MVB κατέβαλε στην TE ποσό 2,56 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ, πλέον δαπανών που πραγματοποιήθηκαν στην ενδιάμεση περίοδο.

Διάκριση της Ιnteramerican στα “Environmental Awards 2016”

Ένα ακόμη βραβείο έλαβε η Interamerican. Η εταιρεία τιμήθηκε με αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για το Περιβάλλον” για την ουσιαστική συνδρομή της στην ολοκλήρωση του έργου “Μελέτη για την περιβαλλοντική ανάδειξη του χώρου του Ασκληπιείου Επιδαύρου” στα φετινά “Environmental Awards”. Η μελέτη ολοκληρώθηκε φέτος και αποσκοπεί στην αποκατάσταση της ενδημικής βλάστησης της περιοχής, που επιτρέπει την άμεση σύνδεση του αρχαιολογικού χώρου με το φυσικό περιβάλλον.

Προσφορά γευμάτων από τη Grecotel

Ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσέφερε μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ το μεσημεριανό φαγητό στο Κέντρο Εκπαίδευσης, Στήριξης και Φροντίδας του Παιδιού της Κιβωτού του Κόσμου, την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena ετοίμασε ειδικά για την περίσταση το μεσημεριανό και το επιδόρπιο για 400 παιδιά που απασχολούνται στο συγκεκριμένο κέντρο της Κιβωτού συμμετέχοντας σε πλήθος προγραμμάτων για την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγησή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL