Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας ζήτησε ο Π. Σκουρλέτης από την "Ευρωπαϊκοί Βωξίτες"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας ζήτησε ο Π. Σκουρλέτης από την "Ευρωπαϊκοί Βωξίτες"

Τη σημασία της τήρησης της νομοθεσίας για τη λειτουργία των μεταλλείων, την ασφάλεια των εργαζομένων και την προστασία του περιβάλλοντος τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτης σε συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας “Ευρωπαϊκοί Βωξίτες Α.Ε.”, Λ. Πολυχρονόπουλο.

Στη συνάντηση πραγματοποιήθηκε εκτενής ενημέρωση από την εταιρεία για την παρούσα κατάσταση στις εκμεταλλεύσεις της, την υλοποίηση επενδύσεων, τα ζητήματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, τις συνθήκες εργασίας, ενώ διαπιστώθηκε η ομαλή διεκπεραίωση αιτημάτων προς το υπουργείο για εργασίες σε νέες στοές.

Ο Π. Σκουρλέτης επανέλαβε ότι για το υπουργείο έχουν εξαιρετική σημασία τα ζητήματα της τήρησης της νομοθεσίας στις μεταλλευτικές εργασίες, ειδικότερα σε ό,τι σχετίζεται με την ασφάλεια των εργαζομένων και την προστασία του περιβάλλοντος. Στη βάση αυτή, ζητήθηκε από την επιχείρηση η αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας και η συμμόρφωση με τις υποδείξεις των υπηρεσιών. Παράλληλα ο υπουργός κατέστησε σαφές ότι δεν νοείται κανένας συσχετισμός ανάμεσα στους ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου και εργασιακές μεταβολές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL