Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.2°C17.1°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C19.1°C
2 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 62%
ΣΥΡΙΖΑ: Οι κ.κ. Σαμαράς και Στουρνάρας συγκαλύπτουν το σκάνδαλο του ΤΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Οι κ.κ. Σαμαράς και Στουρνάρας συγκαλύπτουν το σκάνδαλο του ΤΤ

Για συγκάλυψη του σκανδάλου του ΤΤ κατηγορεί τους κ.κ. Σαμαρά και Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή συνεχίζουν να καλύπτουν την «εκλεκτή της Τρόικας» και επικεφαλής του ΤΧΣ, Αν. Σακελλαρίου, σε βάρος της οποίας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του ΤΤ.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:  «Ο κ. Σαμαράς, ο άνθρωπος της Μέρκελ στην Ελλάδα και ο κ. Στουρνάρας, ο άνθρωπος του Σόιμπλε στην Ελλάδα συνεχίζουν και σήμερα να καλύπτουν την επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κ. Σακελλαρίου η οποία κατηγορείται για την υπόθεση του ΤΤ, επειδή είναι εκλεκτή της τρόικα;"

"Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν ότι συγκαλύπτουν το σκάνδαλο» τονίζει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, σε χθεσινές δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρείχε πλήρη κάλυψη στην πρόεδρο του ΤΧΣ, κ. Σακελλαρίου. Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:«Εγώ έχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη, αλλά έχω επίσης και πλήρη εμπιστοσύνη στην κ. Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλειά που κάνει μέχρι τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL