Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παράταση φορολογικών δηλώσεων για Κω έως τις 31 Ιουλίου

Η προθεσμία που έληγε κανονικά σήμερα παρατείνεται, λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που έπληξε το νησί, μέχρι τις 31 Ιουλίου

Παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν την κατοικία τους ή την επαγγελματική τους έδρα στην Κω προβλέπει υπουργική απόφαση την οποία υπέγραψε σήμερα η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η προθεσμία που έληγε κανονικά σήμερα παρατείνεται, λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που έπληξε το νησί, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Επιπροσθέτως, σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται πως θα ληφθούν και άλλα μέτρα διευκόλυνσης για τους πολίτες της Κω σχετικά με τις προθεσμίες των φορολογικών τους υποχρεώσεων, τα οποία και θα ανακοινωθούν άμεσα.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων διευκρινίζει ότι οποιοδήποτε μήνυμα περί εκπρόθεσμης υποβολής, σε περίπτωση που αυτό εμφανιστεί για τεχνικούς λόγους, σε κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο