Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C25.1°C
1 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.6°C23.6°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.2°C25.2°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
0 BF 49%
"Στο κενό η στρατηγική της ΝΔ για υστέρηση εσόδων και στάση πληρωμών"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Στο κενό η στρατηγική της ΝΔ για υστέρηση εσόδων και στάση πληρωμών"

«Η αύξηση εσόδων τον Σεπτέμβριο είναι πιο ισχυρό μήνυμα από τις δημοσκοπήσεις για το πώς βλέπουν οι πολίτες την κυβέρνηση» δήλωσε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Πρακτορείο 104,9, ο διευθυντής του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παναγιώτης Μελαχρινός.

Ο κ. Μελαχρινός εξήγησε ότι η κύρια αφορμή για την αύξηση εσόδων των Σεπτέμβριο είναι το γεγονός ότι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις υπέδειξαν υπέυθυνη στάση, με την οποία έδειξαν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση.

«Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, το υπουργείο Οικονομικών και οι πολίτες» υπογράμμισε ο κ. Μελαχρινός και σημείωσε ότι με το μήνυμα που έδωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες και οι επιχειρήσεις έπεσε στο κενό η στρατηγική της ΝΔ για στάση πληρωμών και υστέρηση εσόδων.

Επίσης, ο κ. Μελαχρινός εκτίμησε ότι σε ανάλογη τροχιά θα κινηθούν και τα έσοδα τους υπόλοιπους μήνες, ενώ στην ερώτηση «πως πληρώθηκε ο ΕΝΦΙΑ από τους πολίτες;» υποστήριξε ότι δεν έχουν ακόμη στο υπουργείο Οικονομικών κανένα ποιοτικό στοιχείο, αν δηλαδή, πληρώθηκε μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, αλλά διερωτήθηκε: «Τι ισχύει τελικά; Αυτό που έλεγαν συγκεκριμένα ΜΜΕ ότι ο κόσμος και οι επιχειρήσεις βρίσκονται στα όρια μη δανεισμού; Ή αυτό που λένε τώρα, ότι δηλαδή, ο ΕΝΦΙΑ πληρώθηκε μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL